NÉVNAPRA

 

 

NÉVNAPI KÉPESLAPOK 010
 
NÉVNAPI KÉPESLAPOK 008
 
NÉVNAPI KÉPESLAPOK 007
 
 
NÉVNAPI KÉPESLAPOK 005
NÉVNAPI KÉPESLAPOK 004
 
NÉVNAPI KÉPESLAPOK 003
 
 

 Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet. Mint gyöngyvirág az erdő közepén, úgy viruljon az életed, névnapod ünnepén!Jót kívánok én is néked, Hisz ma van a névnapod. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged!Nézz fel éjjel a csillagokra. Látod rád nevetnek ragyogva. Apró fények, régi álmok, boldog névnapot kívánok!A nap ma olyan fényesen ragyog, Ma mindenki azt suttogja: Boldog Névnapot!Sose törjön félre kedved csizmasarka, Legyen örömödnek bugyogója tarka, Ne legyen életed rövid, mint nyúl farka, A sorsnak irántad ne legyen szűk marka. Boldogságod fénye legyen szép szivárvány, Rajta, mint egy hídon, szép tündérek járván, Ne bántson a métely, sem másféle járvány, Hanem oly erős légy, valamint a márvány.

Arany JánosNévnapodra mit vegyek? Vegyek húzós egeret? Vonatot és síneket? Kék építő-köveket? Nem, már tudom, mit vegyek: néked tavaszt rendelek, bodzafát és kék eget, rajta csokros felleget.

Nemes Nagy ÁgnesMa minden rosszat felejts el, És jókedvűen ünnepelj! Gondot és bút söpörj félre, Most a szépet lásd és élvezd!Számomra névnapod ugyanolyan nap, mint az esztendő többi szürke napja; drága lényed teljes sugárzással messziről is beragyogja életem minden pillanatát.

Keszei IstvánJót kívánok én is néked, Ez természetes dolog, Csakhogy a jó annyiféle, Hogy alig választhatok.

Petőfi SándorEgy szál harangvirág, ennyi csak, mit adhatok, És kívánok még nagyon sok boldog névnapot. Nem nagy dolog, mondhatja más, tudom jól, de mit tegyek? Egy szál harangvirág, ez jelzi most az ünnepet.

Szécsi PálBoldog névnapot, Legyen egy szép napod! Amibe ma belefogsz, Sikerülni fog! Dupla KávéBoldog névnapot, Neked csak jót kívánhatok, Az ünnep így szép, ahogy ránk talált, hisz együtt éljük át, Hát boldog névnapot, ma boldog mind, aki adhatott, Ki hozzád eljött, mit is mondana, boldog névnapot!

Első emeletMa csak élvezd az életet, örülj, aminek csak lehet! Dallal köszöntelek téged, pohár csendül, Isten éltet!

Dupla KávéMa jeles nap köszöntött reánk, Te nevedet örömmel zengi szánk. Veled ünnepel az egész családod, Mosolyogva fogad ma minden barátod. Mivel már régóta vagyunk barátok Én neked e pár sorral: Boldog Névnapot kívánok!Egy nap, majdnem olyan mint a többi, De az emlék már a holnap poharát tölti, És a holnap most még csak álomvilág, Ám a perc itt van, mosollyal nyit rád, Hogy legyen erőd, legyen hited, Amíg utadon terhedet viszed, És tudj nevetni, játszani örömmel, Hogy a holnap szeretni jöjjön el, Napsugárral, esővel, szivárvánnyal, A szívben tűzzel, a kertben száz virággal, S hogy legyen aki szeret, S ott van Veled. Boldog névnapot kívánok Neked! 

vissza a címoldalralelkemszirmai.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!